Voeding en gezondheid

 

Het lijkt allemaal zo eenvoudig, gezond eten, meer bewegen en een beetje minder stress, en voila, je bent gezond, fit en energiek. Toch is dit niet voor iedereen zo eenvoudig. Ons lichaam zit erg complex in elkaar en er is niets wat zonder reden gebeurd. Je kunt ervan uitgaan dat de behoefte aan meer voedsel ontstaat door een lichamelijk proces waarvan je het bestaan niet weet. Dat kan een lichte ontstekingsreactie in de darmen zijn, omdat je iets eet waar je niet tegen kunt. Vanwege een disbalans in de darmflora door teveel anti-biotica in het verleden. Of door een mineralentekort door langdurige stress. 

 

 

Oerslank-B licentie

 

Door het volgen van de opleiding Oerslank, ben ik in staat samen met jou op zoek te gaan naar dat ene puzzelstukje wat je lichaam uit balans houdt. Er wordt niet alleen gekeken naar voeding, maar ook naar beweging en stress. Waardoor voel je je niet fit. 

De oorzaken zijn heel divers, heb je problemen met je energiehuishouding, met je hormonen, heb je een tekort aan vitaminen of lukt het juist niet de vitaminen te activeren. Vraagt je immuunsysteem extra energie of juist je brein en hoe is het gesteld met de balans tussen je Neurotransmitters.

Om in kaart te brengen waardoor je lichaam uit balans is werk ik met een uitgebreide intake, vragenlijst en een Bravermans test. Hierna volgt een advies op maat.

 

Leefstijl & Voedingscoaching voor bedrijven

 

Samen met Susanne Cruijff van Oerwijz, een oud-klasgenoot met dezelfde passie voor voeding, ben ik een programma gestart voor gezondheid op de werkvloer.

 

Hiermee ondersteunen we bedrijven op gebied van voeding en leefstijl.

We verzorgen een stuk bewustwording als het gaat om gezonde voeding.

Geven presentaties en kunnen ook lunchsessies verzorgen. Daarnaast bieden we ook individuele gezondheidstrajecten aan.

 

Onze passie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om gezond te leven!

 

 

 

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op: Suzanne@insidelife.nl of 06-28546711 (een app sturen kan ook)